”ARTISAN – bakning på hög nivå”
Mathias Dröschmeistar, en av
delägarna, berättade om sin och företagets spännande resa. Resultatet – väldigt
gott matbröd, kaffebröd och kaffe utöver det vanliga. Varför?
De vill vara bäst. De satsar på väldigt bra råvaror, väljer personalen
omsorgsfullt och ger dessa intern utbildning i hur man bakar som Artisan vill.
Sedan köper dom in specialkaffe, mer än dubbelt så dyrt som vanligt kaffe – men
tre gånger så gott.
Smakar det så kostar det – men det är värt varenda krona…
Sekreteraren
Kommande
program:
Karlstad RK, ”1 maj – KLÄMDAG - inställt”;
”8 maj – Polaris – Hur gör jag” - Hotell Drott, 8 maj 11.45 – 13.00.
Anmäl gärna att du kommer via hemsidan eller till karlstad@rotary.se.
Mötesvärd: Sven-Åke Asplund
Karlstad City RK, som har den
28 april ”Företagsbesök på Svensk Cater / Färskvarucentralen”. Samling
på Blekegatan 9, kl. 07.30. Jonas Fors guidar runt.